Struijs in het kort

Een bijzondere organisatie. Zo durven wij onszelf bij Struijs Employee Benefits en Struijs Financial Planning rustig te betitelen. Bijzonder is allereerst onze visie op Employee Benefits, onze kernactiviteit, en de manier waarop we die visie in praktijk brengen. Een werkwijze waardoor veel cliënten ons eerder zien als hun ‘eigen’ P&O specialist dan als een externe dienstverlener. Dit onder andere door ons unieke Struijs ABC model; een speciale manier van kijken naar Advies, Beheer en Communicatie.

Bijzonder is ook de manier waarop wij invulling geven aan onze andere specialismen; Financial Planning, Hypotheken en Verzekeringen. Hierbij onderscheiden wij ons van veel concurrerende aanbieders door een strikte onafhankelijkheid en een grote mate van transparantie. Een hoogwaardig advies en een inzichtelijke werkwijze, daar hebben wij onze reputatie aan te danken.

Met deze site kunnen we uiteraard slechts een algemeen beeld schetsen van Struijs, aangevuld met de opinies van een aantal van onze cliënten. Wat we specifiek voor u kunnen betekenen, dat weten we pas als we duidelijkheid hebben over uw situatie, uw eisen en wensen. Mocht onze visie en aanpak u aanspreken, ga dan naar contact voor een eerste, vrijblijvende kennismaking.